Kegi Shoes

KEGI SHOES

Kegi shoes е Македонски бренд за детски анатомски обувки кој постои на пазарот од 1992 година.

Обувките на Kegi Shoes се изработени по европски стандарди, од природни материјали со широка палета на асортиман од модели и бои, почнувајки од најмалата возраст па се до тинејџерска.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?