Комерцијална Банка

komercijalna-banka[1]

Приземје

t: +389 2 3093-161

e-mail: contact@kb.com.mk

w: www.kb.com.mk

Работно време на експозитурата во Скопје Сити Мол
Понеделник – Петок од 08 до 18 часот
Сабота од 09 до 14:00 часот

Комерцијална Банка

Нашата мисија е да бидеме високопрофитабилна институција, призната како водечка независна, приватна македонска банка која нуди универзален асортиман на услуги и ужива силна меѓународна репутација, професионално поддржана од силно пазарно ориентиран, добро обучен менаџмент и кадар со највисок степен на стручност и интегритет.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?