Инфо пулт на Skopje City Mall

За информација во однос на продавниците и понудата во Skopje City Mall или пак за паркинг услугите обратете се на инфо пултот на приземје, на влезот од улица МАНАПО.

Работно време: 

секој ден

10:00 – 22:00

Info E-mail: 

i@skopjecitymall.mk

Паркинг E-mail: 

parking@skopjecitymall.mk

Фиксен телефон:
(+389) 2 3217012

Мобилен телефон:
(+389) 72 256 913

Мониторинг центар на Skopje City Mall

За информација во однос на Вашата безбедност или пак за изгубени и најдени лични работи Ве молиме контактирајте го Mониторинг Центар на Skopje City Mall.

Работно време: 

секој ден

24 часа

E-mail: 

monitoring@skopjecitymall.mk

Фиксен телефон:
(+389) 2 3217705

Мобилен телефон:
(+389) 71 239 156

Управа на Skopje City Mall

Контакт информации од БАЛФИН МК ДООЕЛ увоз-извоз, компанијата која го менаџира Skopje City Mall

Работно време: 

понеделник – петок

9:00 – 17:00

Адреса
Љубљанска 4

E-mail:
info@skopjecitymall.mk

Фиксен телефон:
(+389) 2 3253 990

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?