Lacoste – Nautica

lacoste[1]

ПРВ КАТ

m: +389 71 244-150

e-mail: cmdeltamk@gmail.com

Lacoste – Nautica

Lacoste е стил на живот создаден од инвентивноста на тенискиот шампион, Рене Лакост, кој сакајќи да создаде релаксирачка, воедно и елегантна облека, ја создал првата поло маица.

И денес, оваа маица е најпрепознатлива за самиот бренд, но не и единственото нешто што го нуди оваа компанија. Основниот фокус на Lacoste е спортска облека за мажи и жени.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?