Ladies Night во Cineplexx!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Време е за ново дружење!
Придружете ни се на Ladies Night на 09. ноември (четврток) од 19:00 часот.

Вие потрудете се да обезбедите добро друштво, а ние ќе се погрижиме за добрата забава заедно со најновиот број на списанието Портрет. Нашите пријатели Anabella Beauty SpotAvonSara Fashion и Crush ти подготвија дополнителни подароци и изненадувањата.
Освежи се оваа вечер и со Southern Comfort.

Се гледаме на Ladies Night на филмот „Божиќ кај лошите мајки“.

Билетите се пуштени во продажба.

Лошите мајки се враќаат во Cineplexx со својот добро претпознатлив стил и со уште многу полуди моменти. Придружи им се на Ladies Night, на 09.11 (четврток) од 19:00 часот. Цена на билет 200,00 ден


  •  
  •  
  •  
  •  
  •