ЛЕТЕН МИКС во Sport Vision

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

ЛЕТЕН МИКС
Во мултибренд продавницата на Sport Vision добивате 20% попуст за купување на 2 производи и 30% попуст за купување на 3 или повеќе производи од асортиманот на папучи, маици и шорцеви!

*попустот важи на цела сметка
*попустот не вклучува артикли од новата колекци

ја


  •  
  •  
  •  
  •  
  •