Инфо:

Accessorize

Accessorize е британски бренд за модни додатоци, кој за првпат започна со работа во 1984 година.

Денес, постојат повеќе од 240 продавници во Велика Британија и преку 1.000 продавници ширум светот. Фокусот на Accessorize е изработка на накит, но во широкиот опсег на производи кои ги нуди се и чанти, каиши, капи, ракавици, папучи, модни додатоци за коса и козметика.

Translate in English»