Alo Alo Cafe

Кафе-ресторанот Ало-Ало важи за ексклузивно и докажано катче за излегување во пријатен и релаксиран амбиент за сите генерации.

Располага со професионално-обучен кадар кој во секое време е подготвен да пружи квалитетна и брза услуга.

Во кафе-ресторанот Ало-Ало сте секогаш добредојдени на утринско кафе, вкусна салата, топла пица и ладна пијачка.

Translate in English»