Amc

АМЦ повеќе од 20 години е лидер во малопродажбата на производи од новата технологија во Македонија.

Нашата визија е зголемен број на задоволни коминтенти, интегрирање на висока светска технологија и работење по највисоките стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.Нашето продажно мото е “Само задоволниот корисник е вистинскиот успех во бизнисот“.

Тука може да ги најдете сите најнови производи од светот на потрошувачката електоника, по секогаш најдобри цени.

АМЦ – Секогаш најдобри цени

 

Translate in English»