Anhoch

ANHOCH постои од 1994 година на македонскиот пазар за информатичка технологија.

Со своето успешно работење од основањето до денес, водејќи се по својата мисија и визија, компанијата стана синоним за беспрекорна услуга и производи со висок квалитет, а со тоа и препознатлив бренд од областа на ИКТ индустријата во Македонија и пошироко во регионот.

Денес Anhoch во својата продажна мрежа вбројува 6 продажни салони и online продавница познати под брендот Anhoch PC Market, специјализирани за опрема од информатичко-комуникациската технологија, каде ќе најдете најголем избор на производи од најпознатите брендови од ИТ индустријата.

Translate in English»