Инфо:

Bata

Bata е една од водечките компании во светот која делува во областа на производство и продажба на обувки на пет континенти.

Bata обувките ги опфаќаат сите старосни групи и ги задоволувааат нивните потреби преку голем број на линиии.

Овој бренд е присутен на македонскиот пазар од 2006-та година благодарение на Fashion Group.

Translate in English»