Инфо:

Celio

Celio* е француски бренд за мажи кој нуди модерна и трендовска облека и додатоци по достапни цени. Наменет е за урбаниот, динамичен маж кому му треба соодветна гардероба за секој аспект од живеењето – дома, на работа, кога излегува, кога оди на викенд…

Celio* е присутен на пазарот од 1985 година со отворањето на првата продавница во Париз. Оттогаш брендот доживува интернационална експанзија во повеќе од 70 земји на 5 континенти и повеќе од 1.000 продажни објекти.

Facebook