Ch2pter

ЧАПТЕР2 е отворен концепт кој може да одговори на сите потреби на клиентите, затоа во текот на денот доживува неколку амбиентални промени. ЧАПТЕР2 исто така во себе ја вклучува и кујната која е адаптирана со посебно мени да ги задоволи и најспецифичните потреби на клиентите. На крај може со гордост да кажеме дека ЧАПТЕР2 е проекција во која секој ден претставува нова страница и ново искуство.

Повелете во новото поглавје во градот, направете ново искуство…

Translate in English»