Chicken House

Уживајте во неодоливиот и оригинален вкус на нашето пилешко. На Вас останува дали ќе го сторите тоа во нашиот ресторан или ќе ја понесете својата кофичка со фантастично пилешко дома.

Немојте да ги заборавите и одличните сосеви кои ќе го збогатат вкусот на крилцата, копаните или пилешките прсти.

Translate in English»