Инфо:

City Fashion

Мултибренд продавница, каде можете да ги најдете колекциите на висококвалитетните брендови: Pierre Cardin, Emporio Armani, Lagerfeld, Armani Exchange, La Martina, EA7, Antony Morato, Fabi, Roberto Botticelli, Eterna

Translate in English»