Инфо:

DM

dm спаѓа во еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена во уште во 1973 година во градот Карлсруе во Германија.

Денес dm е репрезентативен ланец со преку 2.700 филијали во 12 земји во Европа. Оваа година на 17.05. и Македонија стана дел од dm концернот.

Во моментов имаме 2 продавници, а во октомври се отвора и третата продавница.

Facebook

Translate in English»