Инфо:

Elva

Ангротекс е ексклузивен застапник во Р. Македонија на брендовите: Komet и Svilanit од Словенија, Pounje, Galeb, Jadran и Pletix од Хрватска, Alma Ras од Босна и Херцеговина и лиценцирана програма за деца од Disney, произведена во Турција. Долгогодишниот успех во големопродажбата е резултат на изградената широка мрежа на купувачи и меѓусебната доверба. Ангротекс во 2015 година прослави 25 години успех и истрајност и овој повод го искористи како почеток за лансирање на брендот за малопродажба elva, со yспешната приказна продолжува со специјализирана Disney продавница на elva во Skopje City Mall.

Секогаш со Вас!

Е-маил адреса: angro@angroteks.com.mk

Веб страна: www.angroteks.com.mk

Facebook профил: elva https://www.facebook.com/elva.mk/)

Translate in English»