Imaginarium

Повелете во Имагинариум – најновото изненадување во Скопје Сити Мол:

– Најголема игротека во Македонија на неверојатни 800 м2
– Единствена игротека изведена по шведски дизајн со супериорна опрема за игра
– Возбудливо и сигурно за сите деца
– Корисно за развој на фантазијата и моториката на Вашето дете
– Шведски стандарди за безбедност на детската игра
– Чисто и професионално
– Квалитетна услуга и бесплатен интернет
– Убедливо најубави детски родендени
– Секој месец – нови едукативни содржини

Игротека… каква што не сте виделе!
Игротека… каква што сте посакувале!
Игротека… каква што Скопје и Македонија одамна заслужуваа!

Вистински рај за деца – целосна релаксација за родители!

Translate in English»