Juicy&Co

Започнавме пионерски во 2013 годинаќ и бевме првиот џус и смуди бар во модерен трговски центар во Македонија. Денес Juicy&Co со модерен киоск во делот за храна e препознатливо катче за здрави навики кое покрај цедени сокови и смути со уникатни рецептури нуди здрави оброци и закуски со тенденција за постојано зголемување на понудата на производи за купувачите.

Translate in English»