Инфо:

Jumping Clay

Jumping Clay е мултинационална едукативна компанија која се специјализира  во едукативни активности преку моделирање на фигури од полимерска глина. Нашата мисија е да креираме најсовршени фигури од глина, преку креативни активности кои што во исто време се едукативни и забавни. Мотото на Џампинг Клеј е “Учиме низ игра”.Главните канцеларии се наоѓаат во Шпанија и Кореа со неколку фабрики, а функционира како глобална мрежа составена од околу 650 франшизи во повеќе 43 држави, со околу 5000 обучени инструктори на повеќе континенти насекаде низ светот.

Translate in English»