Инфо:

К&K

К&K е Македонски бренд за детски анатомски обувки кој постои на пазарот од 1992 година.

Обувките на Kegi Shoes се изработени по европски стандарди, од природни материјали со широка палета на асортиман од модели и бои, почнувајки од најмалата возраст па се до тинејџерска.

Translate in English»