Mr. Hot Dog

Mr. Hot Dog е бренд чија главна цел е да го популаризира познатиот американски брз оброк – хот дог. Mr. Hot Dog е дел од меѓународниот бренд Full Dog, а се наоѓаме во Скопје Сити Мол. Секој хот дог се приготвува по највисоки стандарди и со најквалитетни состојки. Повелете на вкусна закуска!