Инфо:

My time

My:time е брендот под кој настапува ланецот на малопродажни салони на Watch ID.

Watch ID е национален дистрибутер на брендови за часовници и накит. Во  салоните на My:time се продаваат часовниции накит од средна и висока средна класа.

Watch ID ја применува токму оваа multi-brand стратегија со цел да има попрецизен пристап до целниот пазар, насочувајќи ги потрошувачите кон салонот кој најмногу одговара на нивните