Инфо:

NINA BOX

Постои еден тим на дизајнери кои имаат огромно влијание врз новите трендови на краирање накит.

Широк асортиман на производи потпишани од дизајнерката Nina.

Гердани, алки, обетки, прстени, сетови со патентиран дизајн се дел од колекциите на NINA BOX.
Накитот е изработен од исклучително квалитетен материјал, совршена изработка до најситни финеси, согласно правилата под строги контроли за квалитет.

NINA BOX ги поседува сите ЕУ сигурносни стандарди и е беспрекорно безбеден за користење.

Од 2012 сме најголем партнер на AG Triesen Avstria- Swarovski elements.

Ве очекуваме во Skopje City Mall на прв кат.

Повелете заедно да споделуваме радости!

Со љубов NIINA BOX

Translate in English»