WENICE

WENICE

Преку сопствениот бренд Wenice multi brand kids fashion застапници сме на повеќе реномирани детски брендови и тоа : SAM 0-13, Idil baby, Mamino, Breeze, Cichlid, Mackays, Wendee,Vitex итн. Wenice multi brand kids fashion ги следи најновите модни трендови за деца од 0-16 години. Според детските активности колекциите во Wenice multi brand kids fashion се поделени...

Women’secret

Women’secret

Women’secret е бренд кој нуди долна облека, пижами, костими за капење и модни додатоци за соверемената жена. Брендот создава нови идеи за да го направи животот едноставен и забавен, некогаш провоцирајќи емоции, а друг пат нудејќи конкретни солуции. Women’secret  е бренд создаден од жени и за жени. Во моментов  постојат 520 продавници на Women’secret во...

Yves Rocher

Yves Rocher

  Пред 50 години, Yves Rocher ја создаде Botanical Beauty, врз основа на богатствата на ботаничкиот свет и нивниот бесконечен потенцијал. Од самиот почеток, тој инсистираше на контролирање на секој чекор од производствениот циклус, со цел да се гарантира квалитетот и безбедноста на сите производи на овој почитуван и достапен бренд. Ние ги собираме нашите...

Zegin

Zegin

Нашата мисија е да се понуди широк спектар на производи од разни области во медицината, преку лекови,додатоци на исхрана, производи за бебиња,па се до козметички препарати по најприфатливи, достапни и најниски цени. Нашата цел е да им се понуди на пациентите стручна помош, и постојана достапност преку совети за нивното здравје. Ние сакаме да бидеме...

Zeiss Monokl

Zeiss Monokl

Zeiss Monokl Цајс Монокл Доо е претпријатие за продажба на врвни оптички производи и услуги. Основната дејност на претпријатието е продажба на диоптерски рамки, контактни леќи и наочари за сонце. Благодарение на својата врвна понуда и професионална услуга, Цајс Монокл  е во позиција да на своите потрошувачи им понуди светски познати брендови на сончани наочари...

Банкомати

Банкомати

Банкоматите се наоѓаат на I кат помеѓу продавниците на Neptun и Bershka. Комерцијална банка НЛБ Тутунска банка Еуростандард банка Стопанска банка Procredit банка Охридска банка Alpha банка Уни банка Halkbank

Божиновски

Божиновски

Брендот Божиновски часовници и накит веќе 20 години е синоним за успех и квалитет обединувајќи ги луксузот, убавото живеење, стилот и луѓето преку искуства кои инспирираат. Компанијата Божиновски часовници и накит, пионер во стилот и иновацијата во Македонија уште од 1996 година, започна со работа во Битола и набрзо ја прошири својата продажна мрежа и...

Галерија

Галерија

Sony e oснована во Токио во 1946, Sony беше замисла на двајца луѓе. Масару Ибука, инженер, и Акио Морита, физичар, инвестираа сума еквивалентна на 190,000 јени за да започнат компанија со 20 вработени.

Државна лотарија на Македонија

Државна лотарија на Македонија

Државна лотарија на Македонија е акционерско друштво, основано од Владата на Република Македонија со цел за одговорно приредување игри на среќа за граѓаните на РМ, преку што се оддвојува редовен процент во фонд за финасирање општествено корисни цели. Како членка на Европската ацоцијација на лотарии нуди модерни забавни игри на среќа со атрактивни видови добивки.

Европа Скопје

Европа Скопје

Веројатно доволно е да се каже дека успешно функционира на пазарот од 1882 година, за да знаете дека станува збор за “Европа“. “Европа“ е компанија која остава свој белег на голем број генерации и тоа признание гордо го носи повеќе од 130 години, што ја прави една од најстарите компании во кондиторската индустрија на Балканот....

Еуро Данвест

Еуро Данвест

Специјализирана продавница во која можете да најдете високо квалитетни производи од програмата на Staedtler вашиот омилен светски бренд кога станува збор за пишувачки и цртачки инструменти и единствено во Македонија креативна полимерна глина FIMO

Комерцијална Банка

Комерцијална Банка

Нашата мисија е да бидеме високопрофитабилна институција, призната како водечка независна, приватна македонска банка која нуди универзален асортиман на услуги и ужива силна меѓународна репутација, професионално поддржана од силно пазарно ориентиран, добро обучен менаџмент и кадар со највисок степен на стручност и интегритет. Работно време на експозитурата во Скопје Сити Мол Понеделник – Петок од...

Крш

Крш

Крш е ланец на мулти бренд продавници – Lego, Graco, Carters, Arnetta, Teutonia, Bburago, MGA, Bratz, Zapf Creation, Baby Born, Trefl, Mondo, Mondo Motors, Maisto, Hasbro, Little Tikes, Disney, Warner Bros, итн. ПОДБРЕНДОВИ

Нефа мебел | Nefa Mebel

Нефа мебел | Nefa Mebel

Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел. Планот за развој...

Нора – клучар и кондураџија

Нора – клучар и кондураџија

Киоскот за клучар и кондураџија се наоѓа во сутерен. Пристапноста е од подземната гаража и во близина на ескалаторот кој излегува кај продавницата Katerina’s и наспроти Celio.