Крш

Крш

Крш е ланец на мулти бренд продавници – Lego, Graco, Carters, Arnetta, Teutonia, Bburago, MGA, Bratz, Zapf Creation, Baby Born, Trefl, Mondo, Mondo Motors, Maisto, Hasbro, Little Tikes, Disney, Warner Bros, итн. ПОДБРЕНДОВИ

Марвел / Marwell

Марвел / Marwell

Марвел е македонски бренд за чевли основан во 2014 год. од Пако Марјанов, кој своето искуство го стекнал произведувајќи чевли во семејната фабрика за најпрестижните брендови како Прада, Миу миу, Џими Чу, Версаче, Долче & Габана и многу други. Во 2016- та година за креатовен директор на брендот е ангажирана познатата македонска стилистка и креаторка...

Нефа мебел | Nefa Mebel

Нефа мебел | Nefa Mebel

Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел. Планот за развој...

Нора – клучар и кондураџија

Нора – клучар и кондураџија

Киоскот за клучар и кондураџија се наоѓа во сутерен. Пристапноста е од подземната гаража и во близина на ескалаторот кој излегува кај продавницата Katerina’s и наспроти Celio.

Просветно дело

Просветно дело

Просветно дело АД е формирано на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со научна, културна и уметничка содржина, како и учебници за основно и средно образование. Првиот буквар на македонски јазик, а нешто подоцна...

Радост

Радост

За авантуристите имаме комплетно различни вкусови кои ќе ви го заскокоткаат јазикот и изострат вкусот. Во пролетните разиграни денови и жешките летни ноќи, каде и да се наоѓате, дозволете си вистинска Радост.

Такси превоз | Taxi

Такси превоз | Taxi

Пред двата влеза на Skopje City Mall, на улиците Љубљанска и Манапо, може да најдете такси превоз.