Инфо:

Pandora

Пандорина приказна е приказна за една Данска компанија која прерасна во водечки светски глобален бренд за накит бидејќи нејзината желба да им понуди на жените низ целиот свет, универзум на висок квалитет рачно доизработен, модерен и вистински накит по достапни цени. Уживајте во Пандора, споделете ваша приказна!

Translate in English»