Silhouette

Silhouette е најпрочуениот бренд на салони за убавина во Македонија со 22 годишно работно искуство. Раполага со над 50 видови најсовремени апарати и стручен кадар кој загарантирано ќе Ви обезбеди:

– третмани за тело кои ќе ја оформат, затегнат и зацврстат Вашата силуета, доведувајќи ја до степен на совршенство;

– целосно безболни и пријатни третмани за лице со резултати еднакви на оние од пластичната хирургија;

– третмани за коса кои Вашата која ќе ја направат погуста, подолга, со беспрекорна боја, форма и сјај;

– други третмани за убавина, кои ќе направат секој дел од Вашето тело да блеска: нокти со посакувана должина, форма и боја, трајна шминка, нежни раце и негувани стапала, како и мазна кожа без влакна.

Silhouette постои за да го оствари Вашиот сон и да Ве претвори во она што сакате да бидете.

Во своите 25 години успешна работа овој бренд успеа да фати и да држи чекор со светските трендови за убавина. Како редовни посетители на најпознатите семинари и конгреси за убавина во светот, вработените се во тек со сите светски  трендови и ги прават достапни најдокажаните и најефективните иновации од светските центри на убавина како Италија, Англија, Франција, Америка. Салон прави спој на најсовремена светска технологија и обучен персонал. Салонот располага со различни видови апарати со повеќе функции и програми кои опфаќаат третмани на лице, тело и коса, кои во рацете на едуциран и високостручен персонал прават вистински чуда и не само што ги остваруваат, туку и ги надминуваат вашите соништа за убавина. Третманите кои се нудат, од вас ќе направат олицетворение на убавината!

 

Translate in English»