Инфо:

Tally Weijl

Tally Weijl е интернационална модна групација со седиште во Базел, Швајцарија.

Центарот за дизајн се наоѓа во модната метропола, Париз. Брендот има речиси 500 продавници во 30 земји ширум светот.

Translate in English»