Инфо:

WENICE

Преку сопствениот бренд Wenice multi brand kids fashion застапници сме на повеќе реномирани детски брендови и тоа : SAM 0-13, Idil baby, Mamino, Breeze, Cichlid, Mackays, Wendee,Vitex итн.

Wenice multi brand kids fashion ги следи најновите модни трендови за деца од 0-16 години.

Според детските активности колекциите во Wenice multi brand kids fashion се поделени во 4 категории

  • Деца со стил : уникатен,шармантен изглед за специјални настани ( крштевки,родендени,ноќни прошетки ).
  • Тренди мода : Импресивен дизајн и текстил во одлични комбинации за удобност и модерен изглед.
  • Секојдневна мода : Удобна и квалитетна облека за секојдневни активности.- Спортска облека : Модели кои им дозволуваат на децата леснина, комотност и слобода додека спортуваат.
Translate in English»