M-Mobishop

mobishop-logo

Втор кат

t: 070 34-44-64
e-mail: contact@masterprotection.mk
w: www.masterprotection.mk
fb: https://www.facebook.com/masterprotection.mk/?fref=ts

M-Mobishop

Mobishop се занимава со продажба на мобилна галантерија од најпознатите светски брендови како што се Case Mate, Ballistic, Griffin, Urban Armor Gear, Just Must, Redneck, Verus, Stilmind, Prodigee,CM4…

Нашата продавница Ви нуди широка палета на производи како што се разни модели на заштитни маски, заштита на екранот за Вашиот телефон и друга разновидна галантерија за Вашите мобилни уреди.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?