Mango

mango[1]

Приземје

m: +389 71 227-132

e-mail: mangoscm@gmail.com; mango@fashiongroup.com.mk

web site: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/mango

fb: www.facebook.com/mango.com

t: www.twitter.com/Mango

Mango

Мода за урбана, атрактивна и модерна жена. Секоја сезона Mango нуди облека и модни додатоци кои се во согласност со најновите модни трендови, дополнети со квалитет и разумни цени.

Иако е шпански бренд со седиште во Барселона, стратегијата на Mango  е да има што поголема интернационална застапеност, што резултира во отворање на 2.415 продавници во 107 земји во светот.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?