Мид сезона во Bella

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Мид сезоната конечно започна и ова време од годината претставува одлична можност да инвестирате во навистина добри парчиња кои подоцна може да ги носите преку целата година.

Поздравете ги кежуал палтата од новата колекција пролет/лето 2018 со ширум отворени раце.

#BELLA #SkopjeCityMall


  •  
  •  
  •  
  •  
  •