Motivi

motivi[1]

ПРВ КАТ

t: +389 2 3070-996

m: 078339790

e-mail: motivi03572@miroglio.com

w: www.motivi.com

fb: www.facebook.com/motivi

t: www.twitter.com/motivifashion

Motivi

Motivi е италијански моден бренд. Тој претставува свеж, динамичен, урбан бренд за жени кои сакаат да го прилагодат својот изглед за секоја прилика.

Главните карактеристики на овој бренд е широкиот избор на понуди, добриот квалитет, достапните цени и најсовремениот стил.

Motivi е стилски бренд кој посветува големо внимание на деталите. Фармерките и фустаните се нагови икони. Наменет е за модерната, самоуверената и динамичната жена.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?