My time

Приземје

t: +389 2 3091333

e-mail: contact@mytime.mk

w: www.mytime.mk

My Time

My:time е брендот под кој настапува ланецот на малопродажни салони на Watch ID.

Watch ID е национален дистрибутер на брендови за часовници и накит. Во  салоните на My:time се продаваат часовниции накит од средна и висока средна класа.

Watch ID ја применува токму оваа multi-brand стратегија со цел да има попрецизен пристап до целниот пазар, насочувајќи ги потрошувачите кон салонот кој најмногу одговара на нивните

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?