Намаление во Pandora

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Со Новата Година доаѓа и време за нашето намаление!

Новата година нека донесе нови убави почетоци, а Pandora ви овозможува од 03.01.2020. некои од нашите производи да ги купите по 30% пониски цени.

Посетете ги Pandora продажните места и израдувајте се себе или Вашите сакани со прекрасен Pandora подарок.

Светот на накитот чека на Вас!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •