ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза ќе спроведе бесплатни здравствени прегледи по повод Светскиот ден за борба против пушењето во Skopje City Mall

ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза ќе спроведе бесплатни здравствени прегледи по повод Светскиот ден за борба против пушењето во Skopje City Mall

По повод Светскиот ден против пушењето, Скопје Сити Мол во соработка со ЈЗУ Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза утре ќе организира бесплатни тестови за сите граѓани. Од 10ч. до 13ч. часот  медицинска екипа на ЈЗУ на приземјето во Скопје Сити Мол ќе ги изведува следните медицински тестови: Одредување на присуство на кислород во крвта...

30.05.201704.07.2017