Navigare

Секојдневно, спортско но елегантно, рафинирано и софистицирано. Погледнете ја новата колекција. Тоа е Navigare. Вистински Италијански стил!

ПРВ КАТ

t: +389 (0)2 3081 112

m: 070 254 982

e-mail: promodask2017@gmail.com

Фејсбук фан страна

 

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?