НОВОГОДИШЕН ЧОКО СВЕТ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Сите деца во Скопје Сити Мол од овој викенд па се до 05 јануари 2020, децата а и возрасните ќе можат да уживаат во Новогодишниот чоко свет. Секој од вас ќе има можност за прв пат да присуствува и да ужива во НОВОГОДИШЕН ЧОКО СВЕТ кој секој од нас ќе го направи посебно среќен пред новогодишните празници.

“Многу сме среќни што Скопје Сити Мол секоја нова година, успева да направи нешто ново за своите посетители. Овој пат ја имаме изложбата на Новогодишен чоко свет која е веќе поставена и со тоа Скопје Сити Мол уште еднаш се позиционира како лидер во забавата кај трговските центри кај нас. Предновогодишната магија во Скопје Сити Мол, како и секоја година ја прави да биде посебна вашата посета. Имаме многу активности за најмладите кои со сигурност ќе имаат незаборавно искуство. И оваа година ја имаме најголемата и најубавата елка, а ќе го имаме и дедо мраз кој ќе ги забавува со музика и песна на пијано”. – изјави Дамјан Корубин маркетинг менаџер на Скопје Сити Мол.

Богатата програма и предновогодишна магија ќе им овозможи на најмладите да уживаат во интерактивните тури каде ќе ги пречекаат професионални актери во улогите на ликовите на Новогодишниот чоко свет. Турите ќе се одвиваат секој викенд, започнувајќи во петок од 18:30 до 20:30 часот, а сабота и недела ќе има двa термини со повеќе тури од 13:00-15:00 и од 18:00 до 20:00. Исто така, ќе бидат организирани и работилници за најмладите сабота и недела од 11:00 часот, како и претстави во салите од 11:45, покрај елката на главниот влез Дедо Мраз ќе ги забавува токму тој со песни и музика на пијано. И оваа година ја имаме магичната елка, која е поставена во внатрешноста на молот. Скопје Сити Мол е вашиот сојузник кој преку игра забава и смеа ќе не наврати сите во детството кога приказните го имаа нашето најголемо внимание.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •