Недела на среќни купувачи во „Нептун” – Големи попусти и до 48 рати без камата на сите производи!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

HAPPY WEEK акција во „Нептун” #skopjecitymall со големи попусти и до 48 рати без камата на сите производи! Од 27.05-03.06, потрошувачите ќе може да купуваат по промотивни – haPPу цени со големи попусти и до 48 рати без камата со haPPy кредитот или до 24 рати без камата со кредитни картички и со синдикална продажба.

Во неделата на големи попусти и рати без камата потрошувачите може да најдат најголем избор на: телевизори, фрижидери, машини за перење, плотни, фурни, сушари, лаптопи и таблети, мобилни телефони, електрични тротинети, мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина од брендовите: Beko, Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple, Grundig, Elektrolux, Candy, Asus, Acer, Lenovo, Fuego, Bosch, Tefal, Rowenta. Целокупната понуда за HAPPY WEEK може да се разгледа на https://www.neptun.mk/.

HAPPY WEEK акција во „Нептун” со големи попусти и до 48 рати без камата на сите производи! Од 27.05-03.06, потрошувачите ќе може да купуваат по промотивни – haPPу цени со големи попусти и до 48 рати без камата со haPPy кредитот или до 24 рати без камата со кредитни картички и со синдикална продажба.

Во неделата на големи попусти и рати без камата потрошувачите може да најдат најголем избор на: телевизори, фрижидери, машини за перење, плотни, фурни, сушари, лаптопи и таблети, мобилни телефони, електрични тротинети, мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина од брендовите: Beko, Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple, Grundig, Elektrolux, Candy, Asus, Acer, Lenovo, Fuego, Bosch, Tefal, Rowenta. Целокупната понуда за HAPPY WEEK може да се разгледа на https://www.neptun.mk/.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •