NEFA: Ограничена количина од само 40 парчиња!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Ограничена количина од само 40 парчиња!

Со купување на аголната гарнитура Monaco заштедувате неверојатни 10.000 денари.

Стара цена: 29.990 Денари
Нова цена: 19.990 Денари
Заштеда: 10.000 Денари

ВТОР КАТ Skopje City Mall

За повеќе информации, ве молиме контактирајте нè на: +389 70380914


  •  
  •  
  •  
  •  
  •