Neptun

neptun[1]

Приземје

t: +389 2 3080-098

m: +389 71 381-701

e-mail: karpos@neptun.mk

w: www.neptun.mk

fb: www.facebook.com/NeptunMakedonija

t: www.twitter.com/Neptunmk

yt: www.youtube.com/channel/UCaD5hTjlE-c8f_AzNVzpPsw/featured

ins: www.i.instagram.com/neptunmakedonija/

Empty section. Edit page to add content here.

NEPTUN

Мисија, визија и вредности

За да истраеме во годините што следат се трудиме да гледаме напред, да ги следиме трендовите и да ги разбереме силите кои понатаму ќе го обликуваат нашиот бизнис. Поставувајќи нови “дестинации” во бизнисот, ова се мапите кои ќе ни помогнат да стигнеме до нив.

Мисија

Да биде работна средина која се посакува.
На клиентите секогаш да им се нуди најбогатото портфолио на продукти.
Да ги сочува старите и да гради нови партнерства со клиентите и брендовите кои ги застапува.
Да биде ефикасна, флексибилна и брзо-растечка компанија.

Визија

Да ги задоволи потребите и барањата на клиентите.
Да создава вредности и притоа да се разликува.

Вредности

Услуга: почит и обврска кон клиентот.
Страст: со разум и срце кон брендовите и производите.
Квалитет: за да се најде соодветеното решение за секој клиент.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?