Nine West

nine-west[1]

Приземје

m: +389 77 817-649

e-mail: skoplje.nw@beosport.com

w: www.ninewest.com

NineWest

Nine West е светски позната модна компанија, која е препознатлива по високиот квалитет на своите производи и дизајн инспириран од најновите трендови во светот на модата.

Овој бренд е создаден во 1978 година, но набрзо потоа стана познат како веродостоен моден советник и иноватор.

Nine West има силна желба да ги исполни потребите на жените ширум светот за висока мода и удобни чевли по пристапна цена.

Во текот на својата богата историја, Nine West има соработувано со многу познати модни дизајнери и личности.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?