Нов и свеж изглед на Springfield!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Пролетта ја започнуваме со нов и свеж изглед на Springfield во Skopje City Mall. Видете дел од атмосферата која ја имавме по повод отворањето на продавницата и не заборавајте да нѐ посетите. Ве очекуваме!

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: shoes

Image may contain: one or more people, people standing and indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: drink


  •  
  •  
  •  
  •  
  •