Нова есенска Pandora колекција!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

НОВА ЕСЕНСКА PANDORA колекција
ВРЕМЕ Е ДА БЛЕСНЕТЕ!
Откријте ги новитетите од PANDORA Shine Колекцијата.
Претставувајќи нови почетоци и просперитет, парчиња накит инспирирани од сјајните снопови на пченицата, заживеани со сребро и PANDORA Shine сребро со 18к позлата.
Дозволете му на вашиот природен талент за стилизирање, да стане уште послободен и природен со овие нови блескави додатоци на Вашиот личен стил.
Уживајте во верната интерпретација на природата.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •