НОВА КЛАСИКА – PANDORA SIGNATURE КОЛЕКЦИЈА. ВАШИОТ СТИЛ Е ВАШ ПОТПИС

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Комбинирајте ги прекрасно изработените ѓердани, обетки и прстени кои се изработени од нашата трилогија на прекрасни метали : сребро, топла румена нијанса на PANDORA Rose И златната PANDORA Shine – 18k позлатено сребро 

Бидете забележани со НОВАТА колекција на атрактивно, рачно доработен накит.

НОВА КЛАСИКА – PANDORA SIGNATURE КОЛЕКЦИЈА. ВАШИОТ СТИЛ Е ВАШ ПОТПИС


  •  
  •  
  •  
  •  
  •