Нова продавница во Skopje City Mall

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Денес на семејството на Skopje City Mall се приклучи и GIFT FOR YOU 

Добродојде во  Skopje City Mall  

Продавницата е лоцирана на -1 ниво, во влезот од црвена зона, отварањето е во 18:00 часот!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •