НОВА „VANS“ ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЈА „YACHT CLUB“ ВО „АРТУРС“

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Популарните Old Skool и Slip-On models на брендот „Vans“ добија нови вибрантни бои со новата, специјална колекција „Yacht Club“, инспирирана од пловните знамиња и клубовите на јахта.

Лимитираната колекција содржи модели Old Skool и Slip-On обвиткани во сини, зелени, црвени и жолти тонови. Двата модели ја задржуваат силуетата, удобноста и квалитетот како во стандардната колекција.

Колекцијата е достапна во продавницата на „Артурс“ #skopjecitymall .


  •  
  •  
  •  
  •  
  •