Новата колекција на Ninia во КРШ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Пристигна новата колекција на Ninia во КРШ #SkopjeCityMall.
Погледнете дел од моделите, Ве очекуваме 🤩


  •  
  •  
  •  
  •  
  •