Ново работно време на маркетот‼️

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Согласно новите препорачните мерки се менува работното време на следните локали‼️

Маркетот Ramstore

– понеделник -петок 08:00 часот – 18:00 часот

– сабота 07:00 часот – 14:00 часот

До истите може да се пристапи преку влезот од улица Љубљанска покрај банката и влезот од улицата Манапо кај маркетот.

* подземниот паркинг останува во функција

Во меѓувреме, ние продолжуваме да го почитуваме режимот на висока хигиена и засилена дезинфекција на нашите простории
Ве замолуваме да се грижите за вашето здравје како и за здравјето на тие околу вас со препорачните заштитни мерки.

Со почит


  •  
  •  
  •  
  •  
  •